GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την περιουσία της Αρίθα Φράνκλιν - Βρήκαν τρεις χειρόγραφες διαθήκες στο σπίτι της

Νέα διάσταση λαμβάνει το θρίλερ με την περιουσία της θρυλικής Αρίθα Φράνκλιν, εννέα μήνες μετά τον θάνατό της. Η τραγουδίστρια είχε θ...

Νέα διάσταση λαμβάνει το θρίλερ με την περιουσία της θρυλικής Αρίθα Φράνκλιν, εννέα μήνες μετά τον θάνατό της. Η τραγουδίστρια είχε θεωρηθεί ότι δεν είχε αφήσει διαθήκη, αλλά όπως αποκαλύπτεται στο σπίτι της βρέθηκαν τρεις χειρόγραφες διαθήκες, μία εκ των οποίων βρέθηκε κάτω από ένα μαξιλάρι.

Ο δικηγόρος της, David Bennett, δήλωσε ότι οι τρεις διαθήκες βρέθηκαν στο σπίτι της Φράνκλιν στο Ντιτρόιτ. Οι δύο εξ αυτών είναι από το 2010 και η μία από το 2014.

Οι δύο διαθήκες που γράφτηκαν το 2010 βρίσκονταν σε ένα κλειδωμένο συρτάρι, ενώ η τρίτη βρέθηκε κατά λάθος κάτω από ένα μαξιλάρι στον καναπέ του σαλονιού.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί γιατί η οικογένεια και οι δικηγόροι της Φράνκλιν χρειάστηκαν εννέα μήνες για να βρουν τα έγγραφα, αλλά αυτή η εξέλιξη αναμένεται να δρομολογήσει δικαστικές εξελίξεις για τα νομικά θέματα σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία περίπου 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι γιοί της Φράνκλιν ενημερώθηκαν για την ύπαρξη των εγγράφων, βέβαια δεν ήταν όλοι χαρούμενοι. Όπως αναφέρετα τουλάχιστον δύο από τα παιδιά της αμφισβητούν τις διαθήκες.

Από τον θάνατό της Φράνκλιν, διαχειρίστρια της περιουσίας είναι η ανιψιά της, Sabrina Owens.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση