GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρές εικόνες από έκρηξη βόμβας σε τέμενος στο Αφγανιστάν - Τρεις νεκροί, δεκάδες τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Μία βόμβα εξερράγη μέσα σε τέμενος, στην Καμπούλ, την Παρασκευή με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 32 να τραυματι...

Μία βόμβα εξερράγη μέσα σε τέμενος, στην Καμπούλ, την Παρασκευή με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 32 να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, μεταξύ των θυμάτων ήταν και ο ιμάμης Σαμιουλά Ραϊχάν, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης και των ένοπλων δυνάμεων της χώρας επανειλημμένα σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας της Καμπούλ, η βόμβα πυροδοτήθηκε πολύ κοντά στον άμβωνα από όπου έκανε το κήρυγμά του ο ιμάμης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρξει ανάληψη της ευθύνης για τη βομβιστική επίθεση. Στο παρελθόν, πάντως, οι Ταλιμπάν έχουν βάλει στο στόχαστρο ιερωμένους που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις αφγανικές δυνάμεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση