GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σήμερα, με εξαίρεση τα ηπειρωτικά στην Ανατολική Μακεδονί...

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σήμερα, με εξαίρεση τα ηπειρωτικά στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα βόρεια ορεινά, όπου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 26 βαθμούς Κελσίου), 20 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (έως τους 27 βαθμούς στη Νότια Κρήτη), 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στον Κοριανθιακό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι καλός, ωστόσο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα λίγες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση