GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας κόσμος κουρασμένος: φωτογραφίες που δείχνουν την κλιματική αλλαγή

Τα τελευταία 4 χρόνια ο φωτογράφος Josh Haner των New York Times έχει τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την κλιματική αλλαγή σ...

Τα τελευταία 4 χρόνια ο φωτογράφος Josh Haner των New York Times έχει τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την κλιματική αλλαγή σε όλο τον κόσμο.
Ένα μέρος της δουλειάς του παρουσιάζεται στην έκθεση φωτογραφίας στο Somerset House στο Λονδίνο από σήμερα 16 μέχρι 19 Μαΐου.
Μια εξ αυτών απεικονίζει τον Félix Condori δίπλα σε μια βάρκα εκεί όπου άλλοτε ήταν η Llapallapani η  δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Βολιβίας. Στο παρελθόν δούλευε ως ψαράς, ενώ τώρα αναγκάζεται να ταξιδεύει για να βρει δουλειά. Την φωτογραφία τράβηξε τον Μάιο του 2016.
Σε πολλές περιπτώσεις ο Josh Haner χρησιμοποίησε drone, όπως απαθανάτισε την καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά σε πάρκο στην Santa Rosa στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2017.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση