GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση στους νέους να μην απέχουν από τις Ευρωεκλογές απηύθυνε ο Κ.Μητσοτάκης από την Καβάλα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ζήτησε από τη νέα γενιά να μην απέχε...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ζήτησε από τη νέα γενιά να μην απέχει από τις επικείμενες ευρωεκλογές.
Τους προέτρεψε ν’ αφήσουν μακριά την τοξικότητα και την πόλωση της πολιτικής ζωής και να ψηφίσουν «με την καρδιά και το μυαλό, κρίνοντας μας όλους αυστηρά, χωρίς προκαταλήψεις να σκεφτούν τι έγινε στη χώρα τα τελευταία χρόνια».
Κάνοντας ως γονιός και ο ίδιος, μια προσωπική αναφορά στα δικά του παιδιά, υπογράμμισε ότι η αγωνία όλων των οικογενειών για τα παιδιά τους είναι κοινή «να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη Ελλάδα από αυτήν που παραλάβαμε». Σημείωσε ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν και πρέπει να ελπίζουν σε μια φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα «που με αυτοπεποίθηση μπορούμε να κάνουμε πράξη». «Το νέο ξεκίνημα», τόνισε, «περνάει μέσα από μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ώρα ν’ αφήσουμε πίσω το γκρίζο και να ελπίζουμε ότι μπορεί να ανατείλει μια νέα Ελλάδα. Ο κ. Τσίπρας φοβάται να κάνει εθνικές εκλογές και για το λόγο αυτό τις σπρώχνει όλο και πιο πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση