GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΟΦ: Ανάκληση κρεμοσάπουνου αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Σε ανάκληση προϊόντος περιποίησης προχώρησε ο ΕΟΦ και ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, στην ανάκληση των παρτίδων, 180...

Σε ανάκληση προϊόντος περιποίησης προχώρησε ο ΕΟΦ και ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, στην ανάκληση των παρτίδων, 1803 (ημ. ληξ.: 12-2020) του καλλυντικού προϊόντος “Γαλαξίας, μάνγκο, Κρεμοσάπουνο” και 1804 (ημ. ληξ.: 03-2021) του καλλυντικού προϊόντος “Γαλαξίας, μέλι & γάλα, Κρεμοσάπουνο”.
Στις ανακαλούμενες παρτίδες, ύστερα από εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των αερόβιων μεσόφιλων μικροοργανισμών ήταν εκτός ορίων ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε το βακτηρίδιο “Pseudomonas putida”. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές των προϊόντων.
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημοσιάς Υγείας. Η εταιρεία ΖΥΓΟΣ ΕΛΛΑΣ η οποία έχει πραγματοποιήσει τη διάθεση των παρτίδων των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος προκειμένου να τις αποσύρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση