GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Άμπερ Ραντ αποσύρθηκε από την κούρσα για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος

Η υπουργός Εργασίας της Βρετανίας Άμπερ Ραντ αποσύρθηκε από την κούρσα για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, σύμφωνα με την εφημε...

Η υπουργός Εργασίας της Βρετανίας Άμπερ Ραντ αποσύρθηκε από την κούρσα για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph».

«Υπάρχουν διάφορα σχέδια που θα ήθελα να εξετάσω όταν πράγματι εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η στιγμή μου προς το παρόν», δήλωσε η Ραντ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα, η οποία πρόσκειται στην παράταξή της.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι θα παραιτηθεί, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έγκριση της συμφωνίας για το Brexit από τη Βουλή των Κοινοτήτων, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για να αρχίσει η διαδικασία διά της οποίας θα αναδεχθεί ο επόμενος ή η επόμενη πρωθυπουργός, που αναμένεται να επιδιώξει να γίνουν πιο καθαροί οι όροι της αποχώρησης του ΗΒ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση