GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επισκέψεις ''δικηγόρων'' στις φυλακές; Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Άτομα που δεν ήταν δικηγόροι όμως κάνοντας χρήση ταυτοτήτων δικηγόρων που δεν είναι ενεργά μέλη πλέον του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μπή...

Άτομα που δεν ήταν δικηγόροι όμως κάνοντας χρήση ταυτοτήτων δικηγόρων που δεν είναι ενεργά μέλη πλέον του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μπήκαν στις Φυλακές στον Κορυδαλλό κατά την ώρα του επισκεπτηρίου, αναφέρει ο ΔΣΑ σε ανακοίνωσή του που έχει ως εξής: 

Επειδή ενημερωθήκαμε αρμοδίως από τις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού ότι εισήλθαν κατά την ώρα επισκεπτηρίου των κρατουμένων άτομα που δεν έφεραν τη δικηγορική ιδιότητα κάνοντας χρήση ταυτοτήτων δικηγόρων που δεν είναι ενεργά μέλη πλέον του Μητρώου μας, πληροφορούμε τους συναδέλφους, ότι η είσοδος πλέον θα επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ σε όσους έχουν ταυτότητα του ΔΣΑ ενημερωμένη για το 2019, ή άλλως, όσοι δεν είναι ενήμεροι για το 2019 θα φέρουν μαζί τους σχετική βεβαίωση από τον ΔΣΑ για την συνδρομή της ενεργούς ιδιότητας δικηγόρου στο πρόσωπό τους.
Οι Σωφρονιστικοί υπάλληλοι, έχουν οδηγίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης να μην επιτρέπουν να εισέρχονται στα «Καταστήματα Κράτησης», δικηγόροι που δεν έχουν ένα από τα δυο αυτά διαπιστευτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση