GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Ισπανία: Φήμες για «στήσιμο» του ματς που έστειλε τη Βαλένθια στο Champions League - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον χαμό με τις συλλήψεις για στημένα παιχνίδια, έρχεται η αποκάλυψη ότι μπορεί η Βαλένθια να χάσει το εισιτήριο του Champions L...

Μετά τον χαμό με τις συλλήψεις για στημένα παιχνίδια, έρχεται η αποκάλυψη ότι μπορεί η Βαλένθια να χάσει το εισιτήριο του Champions League για τον ίδιο λόγο.

Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της επόμενης σεζόν χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους με 2-0 επί της Βαγιαδολίδ την τελευταία αγωνιστική της Primera Division.

Και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, που άφησαν πίσω τους τη Χετάφε, προήλθαν από αμυντικά λάθη των γηπεδούχων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Antena 3», υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.

Όπως αναφέρθηκε, δεν στήθηκε από τις ομάδες, αλλά από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι... πούλησαν το παιχνίδι για να βγάλουν χρήματα από το στοίχημα.

Αποκαλύφθηκε, μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, φέρεται να έχει κάνει σχετική καταγγελία.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο Μπόρχα Φερνάντεθ, ένας εκ των συλληφθέντων νωρίτερα σήμερα, ήταν βασικός στην αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια. Ήταν, μάλιστα, το τελευταίο παιχνίδι του, καθώς αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση