GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μικροί φίλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» σβήνουν κεράκια στο γήπεδο – Πάρτι

Τα γενέθλια τους στο γήπεδο γιόρτασαν δύο μικροί φίλοι της «Κερ kid α ΟΠΑΠ», με συνοδεία από γκολ και πλούσιο αγωνιστικό θέαμα. Τα πά...

Τα γενέθλια τους στο γήπεδο γιόρτασαν δύο μικροί φίλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ», με συνοδεία από γκολ και πλούσιο αγωνιστικό θέαμα.

Τα πάρτι γενεθλίων των μικρών φιλάθλων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκαν σε VIP σουίτα στο ΟΑΚΑ, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη αγώνες των δύο ομάδων. Τα παιδιά, παρέα με τους φίλους και τις οικογένειές τους, έζησαν μια μοναδική ποδοσφαιρική γιορτή και έσβησαν τα κεράκια στις τούρτες τους υπό τους ήχους του “happy birthday”, που διαδέχθηκαν τους πανηγυρισμούς των γκολ και τις επευφημίες στις καλές φάσεις.

Τα γενέθλια στο γήπεδο είναι μία από τις πολλές δράσεις για τους μικρούς φιλάθλους της «Κερkidα ΟΠΑΠ». Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά πηγαίνουν στο γήπεδο μαζί τους γονείς/συνοδούς τους, απολαμβάνουν αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, γνωρίζουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, κάνουν face painting, κερδίζουν δώρα και φωτογραφίζονται με τον Κερkidα, τη μασκότ του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση