GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέφρενο πάρτι μετά τον τελικό του MasterChef και η απουσία που θα συζητηθεί - ΦΩΤΟ

Το βράδυ της Τετάρτης, το MasterChef ολοκληρώθηκε και ο Μανώλης Σαρρής ήταν ο μεγάλος νικητής. Μετά το τέλος του live, ακολούθησε πάρ...

Το βράδυ της Τετάρτης, το MasterChef ολοκληρώθηκε και ο Μανώλης Σαρρής ήταν ο μεγάλος νικητής.

Μετά το τέλος του live, ακολούθησε πάρτι στο πλατό του reality μαγειρικής, όπου παίκτες, κριτές, οι άνθρωποι της παραγωγής και το κοινό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φάνε, να πιουν και να χορέψουν.

Κι αν νομίζετε ότι το πάρτι για την ανάδειξη του νέου MasterChef τελείωσε εκεί, κάνετε λάθος, αφού μετά ακολούθησε και άλλο πάρτι, αυτή τη φορά πιο ξέφρενο που κράτησε μέχρι το πρωί. Φιλοξενήθηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας όπου παίκτες και κριτές διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Στην γκαλερί που ακολουθεί θα δείτε τους κριτές να διασκεδάζουν με τους παίκτες και τους θαμώνες του μαγαζιού, καθώς και θα διαπιστώσετε μια... απουσία που σίγουρα θα συζητηθεί.

Οι θαμώνες και το προσωπικό του κλαμπ δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfies και να μιλάνε μαζί τους, αφού οι ερωτήσεις που είχαν να τους κάνουν ήταν αρκετές.

Μπορεί, η Σπυριδούλα να μην κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef όπως ήθελε και είχε δηλώσει από την πρώτη κιόλας audition του παιχνιδιού, ωστόσο, αυτό δεν της χάλασε τη διάθεση.

Δείτε τους παίκτες του MasterChef σε "τρελά" κέφια.

Πηγή: gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση