GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Power of love: Το συγκινητικό αφιέρωμα στον Πάνο Ζάρλα και το μήνυμα του ΣΚΑΪ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάνος Ζάρλας, έφυγε από τη ζωή, όμως, το επεισόδιο του Power of love -ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο τον γνωρίσαμε, προβλήθηκε καν...

Ο Πάνος Ζάρλας, έφυγε από τη ζωή, όμως, το επεισόδιο του Power of love -ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο τον γνωρίσαμε, προβλήθηκε κανονικά.

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του ριάλιτι αγάπης, το μεσημέρι της Παρασκευής, προβλήθηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα, όπου είδαμε στις οθόνες μας στιγμές του αδικοχαμένου νεαρού από τον περσινό κύκλο, όπου συμμετείχε και ήταν μάλιστα και ο μεγάλος νικητής.

Ο ΣΚΑΙ μάλιστα, στην αρχή, σημείωσε ότι το επεισόδιο έχει γυριστεί μια βδομάδα πριν.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κάποιους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι, οι οποίοι ξέσπασαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως, το κανάλι θα μπορούσε σήμερα να μην προβάλλει κανονικά το επεισόδιο, πόσο μάλλον όταν ξεκινάει με ξέφρενους χορούς και τραγούδια.

Να θυμίσουμε πως, νωρίς το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστός ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του μεγάλου νικητή του Power of Love 1.

Ο 27χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο Πάνος Ζάρλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση