GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί φοβούνται τον Αρμαγεδώνα που θα έρθει

“Εμάς μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα να πιάσει τα ποσοστά που πρέπει να πιάσει. Υπάρχει σε όλες τις μετρήσεις τα τελευταία χρόνια ένα 10% ...

“Εμάς μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα να πιάσει τα ποσοστά που πρέπει να πιάσει. Υπάρχει σε όλες τις μετρήσεις τα τελευταία χρόνια ένα 10% των πολιτών αποφασίζει τι θα ψηφίσει το τελευταίο τριήμερο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.
“Συναντώ ανθρώπους που μου λένε δεν είχα σκοπό να ψηφίσω τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φοβάμαι τον Αρμαγεδώνα που θα έρθει. Άρα θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ” σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.
Ερωτηθείς εάν θα γίνουν νωρίτερα οι εθνικές εκλογές σε περίπτωση που τα αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι καλά, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: “Ναι. Άμα είναι έτσι νομίζω ότι θα είναι πολύ σοβαρό επιχείρημα για εκείνους που το υποστηρίζουν”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση