GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία γυμνόστηθη selfie "έκαψε" Ρωσίδα δικαστή - ΦΩΤΟ

Σε παραίτηση αναγκάστηκε δικαστής στη Ρωσία όταν μία γυμνόστηθη φωτογραφία της κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έπειτα από φερόμενο χακάρισμ...

Σε παραίτηση αναγκάστηκε δικαστής στη Ρωσία όταν μία γυμνόστηθη φωτογραφία της κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έπειτα από φερόμενο χακάρισμα. Η Ιρίνα Ντεβάγιεβα αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την έδρα της δικαστού λόγω της γυμνόστηθης selfie ενώ λίγους μήνες πριν είχε αποφασίσει την απελευθέρωση δύο 18χρονων γυναικών που βρίζουν τον Πούτιν.

Αν και η επίσημη αιτιολογία της παραίτησης είναι ότι είναι προσωπική επιλογή της δικαστού, υπάρχουν ανησυχίες ότι αυτή η παραίτηση υποδείχθηκε από το Κρεμλίνο μετά την απόφασή της αυτή που στην ουσία βάλλει τον πρόεδρο της χώρας. Οι δύο έφηβες κατηγορούνταν για συνωμοσία ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση του Πούτιν και έτσι η Ντεβάγιεβα θεωρήθηκε ότι ακολουθούσε αντίθετη γραμμή από το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το ρωσικό Znak, η Ντεβάγενιεβα έβγαλε την επίμαχη φωτό προτού διοριστεί δικαστής σε δικαστήριο της Μόσχας. Την κρατούσε στο κινητό της αλλά ποτέ δεν την είχε στείλει σε κάποιον ή αναρτήσει στα social media.

Όσον αφορά στις δύο έφηβες, πρόκειται για τη 18χρονη Άννα Παβλίκοβα και τη 19χρονη Μαρία Ντουμπόβικ που φέρεται να συμμετείχαν σε εξτρεμιστική ομάδα που στόχο είχε να ρίξει τον Πούτιν από την εξουσία.

Αυτές και άλλοι οκτώ ύποπτοι συνελήφθησαν τον Μάρτιο του 2018. Παρέμειναν πέντε μήνες υπό κράτηση αλλά τον Αύγουστο η Ντεβάγεβα αποφάσισε την κατ' οίκον κράτησή τους καθώς είχε φθίνει η υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση