GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες διάσημης τραγουδίστριας - Γιατί έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media - ΒΙΝΤΕΟ

Γυμνές φωτογραφίες της Ίγκι Αζαλέα διέρρευσαν στο διαδίκτυο από μία φωτογράφηση της στο περιοδικό GQ, η οποία έγινε το 2016. Η γνωστή...

Γυμνές φωτογραφίες της Ίγκι Αζαλέα διέρρευσαν στο διαδίκτυο από μία φωτογράφηση της στο περιοδικό GQ, η οποία έγινε το 2016.

Η γνωστή τραγουδιστρία και ράπερ αντέδρασε άμεσα κλείνοντας τους λογαρισμούς της στο Instagram και το twitter. Όμως, φρόντισε πριν τη διαγραφή τους να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το τι συμβαίνει.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τελικά από το περιοδικό και όπως τόνισε θα έπρεπε να είχαν σβηστεί και φυσικά να μην είχαν δημοσιευθεί χωρίς την συγκατάθεσή της.

«Πολλές γυναίκες υψηλού προφίλ έχουν φωτογραφηθεί για το GQ με χέρια τους τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους. Γι' αυτό και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Θεωρούσα πως ήταν ασφαλές και έτσι αισθάνθηκα άνετα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσει κάποιος τα outtakes από τη φωτογράφηση. Είμαι θυμωμένη που δεν είχαν διαγραφεί αμέσως μετά την επιλογή των τελικών εικόνων. Νιώθω αμηχανία, παραβιασμένη, θυμωμένη και λυπημένη. Όχι μόνο επειδή δεν είχα συγκατατεθεί σε αυτό, αλλά και εξαιτίας του άθλιου τρόπου που οι άνθρωποι αντέδρασαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση