GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To παράπονο του Χρήστου Μπάρκα για τον τελικό του Masterchef - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef 3. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα ή "κρατς" όπως τον αποκαλούσαν. Ο ...

Είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef 3. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα ή "κρατς" όπως τον αποκαλούσαν.

Ο 33χρονος μάγειρας βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του MasterChef 2019 και μίλησε στο star.gr για το παράπονό του που δεν «ήπιε νερό» στον διαγωνισμό, για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Τα πράγματα είναι όπως είναι, υπήρχε μεγάλη προσπάθεια. Κατάφερα και βρέθηκα στο βάθρο, στην 3η θέση. Μπράβο στα παιδιά που έφτασαν στην τελική δυάδα. Δικαίως βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Σίγουρα υπάρχει μία στεναχώρια που δεν τα κατάφερα. Παρ’ όλα αυτά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που είδα και γνώρισα τόσα πράγματα μέσα απ’ αυτό το μαγειρικό ταξίδι», τόνισε ο Χρήστος Μπάρκας, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια και το αν θα συμμετείχε ποτέ σε μαγειρική εκπομπή είπε: «Μελλοντικά σχέδια πάντα υπάρχουν και αυτό είναι το θέμα, να κυνηγάμε τα όνειρά μας, τα σχέδιά μας. Σε μαγειρική εκπομπή φυσικά, θα ήθελα να συμμετάσχω, είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση» δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι όλα τα παιδιά του MasterChef έχουν πολλές ικανότητες, αλλά, σίγουρα, θα συνεργαζόταν με τον Παντελή και τον Ζαχίρ, όπως έχει δηλώσει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση