GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανώτας: To «φάουλ» που χρεώνει στη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για την κόντρα με τη Χρηστίδου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Ο γνωστός δημοσιογράφος συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, οικοδέσποινα το...

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Ο γνωστός δημοσιογράφος συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, οικοδέσποινα του late night show του Alpha και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αρχικά, μίλησε στην παρουσιάστρια για την πρώτη lifestyle εκπομπή που παρουσίασε στο New Channel, ο οποίος ήταν εμφανώς στεναχωρημένος για τον τρόπο που η εν λόγω εκπομπή πέρασε στην ιστορία της τηλεόρασης.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι σε εκείνη την εκπομπή αντιμετώπιζαν τα θέματα με αξιοπρέπεια, ενώ ανέφερε ότι τότε μέρος του τύπου την χαρακτήρισαν ως «σκουπίδι» και υπογράμμισε ότι όλες οι μεταγενέστερες εκπομπές, όπως εκείνες της Τατιάνας Στεφανίδου και το «Κάτσε καλά», ήταν της φιλοσοφίας της δικής του εκπομπής.

«Από τη δική μου εκπομπή διδάχθηκε πολύς κόσμος τηλεόραση αλλά δεν αναγνωρίστηκε η πορεία της», είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμη, ο Δημήτρης Παπανώτας, στα πλαίσια της συζήτησης με την Ελεονώρα, έκανε μια μικρή αναφορά στην κόντρα του με την Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας ότι «του έκανε ένα φάουλ» η γνωστή παρουσιάστρια, κάτι που δεν περίμενε «από καρδιακό φίλο».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς εκείνος είχε κάνει μια αναφορά στα κιλά της παρουσιάστριας στον τηλεοπτικό αέρα του «Happy Day», με εκείνη και τον Θοδωρή Μαραντίνη να αντιδρούν και να σχολιάζουν το εν λόγω συμβάν, και το θέμα να πρωταγωνιστεί για μέρες στα media.

Πηγή: gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση