GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε με κέρδη η Wall Street

Ανοδικά έκλεισε ηWall Street σήμερα, ανακάμπτοντας από τις απώλειες των προηγούμενων συνεδριάσεων μετά τα αισιόδοξα σχόλια του Αμερικ...

Ανοδικά έκλεισε ηWall Street σήμερα, ανακάμπτοντας από τις απώλειες των προηγούμενων συνεδριάσεων μετά τα αισιόδοξα σχόλια του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, όσον αφορά τις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα, τα οποία περιόρισαν τις ανησυχίες κάποιων επενδυτών. Ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,4%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,1% και οι δύο. 

Ο Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη ότι βλέπει μία λύση στον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα να "έρχεται γρήγορα". Πρόσθεσε ότι η κινεζική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Huawei, την οποία έβαλε σε μαύρη λίστα ο Λευκός Οίκος, μπορεί να αποτελέσει, επίσης, αντικείμενο της εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα. Αποκάλεσε, ωστόσο, την κινεζική εταιρεία "πολύ επικίνδυνη".

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποιο χρονοδιάγραμμα για νέες συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Ωστόσο, τα θετικά σχόλια του Τραμπ ήταν αρκετά να δώσουν μία ελαφρά ανοδική τάση στις αμερικανικές μετοχές.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση