GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη διαβόητος απατεώνας: Τον καταζητούσαν 13 χρόνια

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε την Πέμπτη ένας από τους πλέον καταζητούμενους για απάτες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφη...

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε την Πέμπτη ένας από τους πλέον καταζητούμενους για απάτες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ελεύθερος Τύπος'', πρόκειται για τον George Andrieu John ή Γιάννη Πλατρίτη, όπως είναι το κανονικό του όνομα γνωστό και ως απατεώνα με την ... μπλε ferrari για τον οποίον εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για 140 χρόνια φυλάκισης.

Ο 41χρονος συνελήφθη στο Κορωπί μετά από 13 χρόνια αναζήτησής του, με το όνομά του να φιγουράρει στις λίστες των καταζητούμενων, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο άνδρας γεννήθηκε στη Βρετανία και πούλαγε ό,τι δεν υπήρχε. Από το 2006 ξεκίνησε τις απάτες με τις πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, κινητών, τροφίμων, ποτών και άλλων αντικειμένων μέσω διαδικτύου.

Σε κάποια από τα ανυποψίαστα θύματά του εμφανιζόταν ως λογιστής γνωστού εφοπλιστή, ανιψιός ιδιοκτήτη αεροπορικής εταιρείας και ενοικίαζε σκάφη αναψυχής, ακριβά αυτοκίνητα στέλνοντας πλαστά εμβάσματα από την Lloyds.

Σε βάρος του εκκρεμούν 48 διωκτικά έγγραφα από τις δικαστικές Αρχές των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης, και της Αθήνας. Ο καταζητούμενος δεν δίστασε να ''δαγκώσει'' τον κολλητό του φίλο και να του αποσπάσει 120.000 ευρώ, να πουλήσει 20μετρο σκάφος αναψυχής που δεν υπήρχε, αλλά να ''φάει'' λεφτά και από λάθος ανθρώπους, κάτι που είχε προκαλέσει τη διαφυγή του στο εξωτερικό, φοβούμενος τα αντίποινα και όχι τη σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση