GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη- ΦΩΤΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν η 16χρονη μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αταλάντη το μεσημέρι ...

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν η 16χρονη μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αταλάντη το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία ο 21χρονος αδελφός της .

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, η 16χρονη μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, σχεδόν διαμελισμένη και με σοβαρά χτυπήματα στον εγκέφαλο στο Νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα.

Μετά τις τιτάνιες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων στο νοσοκομείο της Λαμίας η 16χρονη έφυγε ζωντανή και με σταθεροποιημένη την κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την Αθήνα.

Η εικόνα του κοριτσιού έκανε ακόμη και τους γιατρούς να λυγίσουν, βλέποντας ένα παιδί 16 ετών ακρωτηριασμένο από την μέση και κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση