GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέοι οι Γερμανοί που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης

Προφυλακίστηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο Γερμανοί που κατηγορούνται, για το βιασμό 19χρονης τουρίστριας, ...

Προφυλακίστηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο Γερμανοί που κατηγορούνται, για το βιασμό 19χρονης τουρίστριας, στη Χερσόνησο.

Οι ίδιοι αρνούνται κάθε κατηγορία που τους αποδίδεται δηλώνοντας στις ανακριτικές αρχές ότι ουδέποτε συνευρέθηκαν μαζί της και πως δεν την γνωρίζουν.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με τη δικογραφία, η 19χρονη Ισλανδή απολάμβανε τις διακοπές της σε μπαρ στην Χερσόνησο. Εκεί γνώρισε δύο Γερμανούς ηλικίας 38 και 34 χρόνων οι οποίοι λίγη ώρα μετά την γνωριμία τους, την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου την βίασαν.

Στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

Η 19χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι δύο Γερμανοί συνελήφθησαν.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση