GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπίλι Τζόε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό της από συμμαθητή του γιου της - ΒΙΝΤΕΟ

Τον άγριο ξυλοδαρμό της κατήγγειλε η σχεδιάστρια μόδας Μπίλι Τζόε. Δράστης είναι ένας άνδρας που είχε απορρίψει ερωτικά, σύμφωνα με τ...

Τον άγριο ξυλοδαρμό της κατήγγειλε η σχεδιάστρια μόδας Μπίλι Τζόε. Δράστης είναι ένας άνδρας που είχε απορρίψει ερωτικά, σύμφωνα με την ίδια.

Η σχεδιάστρια μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον βίαιη επίθεση που δέχθηκε από νεαρό άνδρα μέσα στο σπίτι της.

"Θα με είχε σκοτώσει. Έγινε ένας πόλεμος εκείνη τη στιγμή και μετά το κεφάλι και μετά τη βαλίτσα... Με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπά ε το κεφάλι στο κρεβάτι με το κεφάλι πίσω στον τοίχο... Με τη βαλίτσα άρχισε να με χτυπά στα πόδια και στην κοιλιά, παντού... Εγώ κινδυνεύω από αυτόν τον άνθρωπο, πραγματικά κινδυνεύει η ζωή μου".

Όπως καταγγέλλει ο πρώην συμμαθητής του γιου της, φίλος και συνεργάτης της είχε εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση