GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: 21χρονη έπαθε ασφυξία ικανοποιώντας φαντασιώσεις διεστραμμένου - ΦΩΤΟ

Από ασφυξία πέθανε μία 21χρονη γυναίκα η οποία υπέκυψε στις αρρωστημένες σεξουαλικές απαιτήσεις ενός διεστραμμένου χρήστη του Διαδικτ...

Από ασφυξία πέθανε μία 21χρονη γυναίκα η οποία υπέκυψε στις αρρωστημένες σεξουαλικές απαιτήσεις ενός διεστραμμένου χρήστη του Διαδικτύου.

Η Χόουπ Μπάρντεν πληρωνόταν για να ικανοποιεί τις διαδικτυακές ερωτικές επιθυμίες πελατών ώσπου την εντόπισε ο 45χρονος Τζερόμ Ντάνγκαρ.

Ο άνδρας ικανοποιείτο να της δίνει εντολές ώστε να εκπληρώνει ακραίες σεξουαλικές του επιθυμίες, τέτοιες που συνέτρεχαν κίνδυνο για τη ζωή και εξευτελισμό της προσωπικότητας. Η κοπέλα ανταποκρινόταν σε όλες τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του πελάτη της.

Ωστόσο, την τελευταία φορά απέμεινε να πεθαίνει αργά από ασφυξία ενώ εκείνος δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να καλέσει βοήθεια και να τη σώσει. Αντιθέτως, την παρακολούθησε μέσω του κομπιούτερ του να σβήνει.

Η 21χρονη ξεκίνησε να δουλεύει στη βιομηχανία του πορνό προσπαθώντας να πληρώσει τα φοιτητικά της έξοδα, αφού είχε πτυχίο στην ψυχική υγεία.

Σύμφωνα με τα αρχεία του τηλεφώνου της, ο Ντάνγκαρ την είχε πληρώσει για να εκτελεί επικίνδυνες σεξουαλικές πράξεις στον εαυτό της. Επί τρεις μήνες ο 45χρονος ικανοποιούσε όλες τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του ενώ κάθε φορά επινοούσε όλο και πιο ακραίες πράξεις.

Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν ότι ήταν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και την παρακολουθούσε να πεθαίνει χωρίς να αντιδράσει με κανέναν τρόπο. Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή, η 21χρονη, που φρόντιζε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, πέθανε από ασφυξία.

Ο 45χρονος συνελήφθη πέρυσι τον Μάιο και τον Ιανουάριο καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών, ενώ οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους στο καταχωρισμένο υλικό του ήρθαν αντιμέτωποι με τις "χειρότερες φωτογραφίες που θα μπορούσαν να αντικρίσουν ποτέ" .

Ενώ εξέτιε την ποινή του για κατοχή ακραίου πορνογραφικού υλικού αυτοκτόνησε στο κελί του τον Απρίλιο ενώ αναμενόταν να απελευθερωθεί τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στο υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του περιελάμβανε φωτογραφίες με στραγγαλισμό, μαχαιρώματα, βασανιστήρια, ασφυξία και θάνατο.

Μήνες πριν από τον θάνατό της, η Χόουπ είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Facebook για κάποιον που την παρενοχλούσε. "Γεια σου ανώμαλε. Είμαι καλά, ευχαριστώ που με τσεκάρεις" έγραψε στις 6 Ιανουαρίου 2017.

Ο ντετέκτιβ που είχε αναλάβει την υπόθεση τόνισε ότι με την αυτοκτονία του ο Ντάνγκαρ απέτρεψε τους εισαγγελείς να του απαγγείλουν κατηγορίες σε σχέση με τον θάνατο της Χόουπ που ήταν αποτέλεσμα σεξουαλικού παιχνιδιού.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση