GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 31χρονος για τη δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά

Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη από τη δίωξη ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 63χρονης π...

Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη από τη δίωξη ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 63χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά το πρωί της Πέμπτης.

Πρόκειται για τεχνικό, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης 63χρονης για κάποιες επισκευές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τη γυναίκα και τότε της επιτέθηκε με αντικείμενο στο κεφάλι, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.

Ο ιατροδικαστής κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε χθες διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας και αυτό οδήγησε τις διωκτικές Αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικοί στράφηκαν στο περιβάλλον της 63χρονης καθώς είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού ο χώρος δεν είχε παραβιαστεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση