GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για το 48ωρο «λουκέτο» στο εστιατόριο του Nusret στη Μύκονο - ΦΩΤΟ

 Το «λουκέτο» στο εστιατόριο του γνωστού σεφ, Nusret στη Μύκονο απασχόλησε έντονα σχεδόν όλα τα τουρκικά ΜΜΕ που φιλοξένησαν εκτενή ρεπ...

 Το «λουκέτο» στο εστιατόριο του γνωστού σεφ, Nusret στη Μύκονο απασχόλησε έντονα σχεδόν όλα τα τουρκικά ΜΜΕ που φιλοξένησαν εκτενή ρεπορτάζ και φωτογραφίες για το θέμα αποφεύγοντας, πάντως, να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.
«Μεγάλο σοκ για τον Nusret στην Ελλάδα», ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Sozcu» που φιλοξενούσε και φωτογραφία από το κατάστημα, στο οποίο είχε τοιχοκολληθεί η απόφαση για το 48ωρο «λουκέτο».



«Έκλεισε το κατάστημα του σοσιαλιστή χασάπη Nusret στην Ελλάδα λόγω προστίμου που κόπηκε», αναφέρει με τη σειρά του το site, «haberler.com», με την ιστοσελίδα «Haberturk» να επισημαίνει: «Ποινή για τον Nusret στη Μύκονο».



«Ο Nusret τιμωρείται στη Μύκονο», τιτλοφορούταν το ρεπορτάζ της Hurriyet που είχε φωτογραφία την απόφαση του 48ωρου λουκέτου, ενώ στο ίδιο ύφος κινείται και το ρεπορτάζ της «Yeni Safak».













Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση