GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Φυλή - Διασώστες προσπαθούν με μαλάξεις να επαναφέρουν τον 48χρονο - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες από την προσπάθεια να επαναφέρουν στη ζωή τον 48χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε εργοστασιακό χώρο κοντά στη φωτιά που έ...

Εικόνες από την προσπάθεια να επαναφέρουν στη ζωή τον 48χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε εργοστασιακό χώρο κοντά στη φωτιά που έκαιγε πλησίον του ΧΥΤΑ Φυλής, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους συναδέλφους του να ξαπλώσει με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να πέφτει νεκρός. Οι συνάδελφοί του κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να πάει ασθενοφόρο αλλά όπως κατήγγειλαν καθυστέρησε πάρα πολύ .

«Η φωτιά κατέβηκε από εδώ, το παιδί έτρεξε από εδώ πάνω, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πέθανε. Μία ώρα περιμέναμε το ασθενοφόρο», είπε αυτόπτης μάρτυρας ενώ άλλος επισήμανε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση