GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Αερογέφυρα ζωής” για 6χρονο παιδί που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

“Αερογέφυρα ζωής” στήθηκε την Παρασκευή, με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου ένα 6χρονο παιδί να μεταφερθεί στη Ρώμη...

“Αερογέφυρα ζωής” στήθηκε την Παρασκευή, με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου ένα 6χρονο παιδί να μεταφερθεί στη Ρώμη όπου και θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Αεροσκάφος C-27J "σηκώθηκε" για το ταξίδι ελπίδας και ζωής από τον διάδρομο του στρατιωτικού αεροδρομίου, στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στην Ελευσίνα, με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο της Fumiccino της Ρώμης. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, «την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, αεροσκάφος C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέλαβε και μετέφερε, 6 ετών ασθενή, από την 112 Πτέρυγα Μάχης στο διεθνές αεροδρόμιο Fumiccino της Ρώμης, στην Ιταλία, για εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ».

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση