GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβες» για το ματς Βαγιαδολίδ - Βαλένθια: «Στο ματς εξαγοράστηκαν 7 παίκτες»

Στοιχεία που αποδεικνύουν πως το Βαγιαδολίδ-Βαλένθια (0-2) στις 18 Μαΐου, για την τελευταία αγωνιστική της La Liga, ήταν στημένο φέρν...

Στοιχεία που αποδεικνύουν πως το Βαγιαδολίδ-Βαλένθια (0-2) στις 18 Μαΐου, για την τελευταία αγωνιστική της La Liga, ήταν στημένο φέρνει στην επιφάνεια η El Mundo Deportivo. Όπως αναφέρει, υπάρχουν ηχογραφημένες κλήσεις που δείχνουν πως επτά παίκτες των γηπεδούχων ήταν πιασμένοι για να έρθει το συγκεκριμένο σκορ με ένα γκολ ανά ημίχρονο. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σφράγισε την παρουσία της Βαλένθια στο Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς τερμάτισε στο +2 από την πέμπτη Χετάφε.

Η καταλανική εφημερίδα αποκαλύπτει έναν εκ των διαλόγων του «εγκεφάλου» Κάρλος Αράντα με φίλο του στο τηλέφωνο, ώστε να του πει να στοιχηματίσει σε αυτό το παιχνίδι 10.000 ευρώ και να βγει κερδισμένος με 20.000. «Κοίτα, αδελφέ, η Βαλένθια κερδίζει στο ημίχρονο και στο τελικό, εντάξει; Ό,τι κι αν γίνει, πρέπει να νικά και στο ημίχρονο και στο τέλος. Όχι μόνο να νικήσει, αλλά να βάλει δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Και ξέρεις, δεν πρέπει να το πεις πουθενά. Δεν πρέπει να το ξέρει κανείς. Κανείς! Ούτε καν οι φίλοι σου, κανείς!», ακούγεται να τονίζει ο Αράντα.

Ο δε Ραούλ Μπράβο, που αγωνιζόταν στη Βαγιαδολίδ και επίσης είναι από τους πρωτεργάτες του κυκλώματος, φέρεται να είχε συνάντηση με συμπαίκτες του προκειμένου να στήσουν το ματς. Ο Ισπανός μπακ, που έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα, κίνησε τις υποψίες των αρχών επειδή άλλαζε διαρκώς αριθμό τηλεφώνου, προφανώς για να σβήνει τα ίχνη του.

Όσον αφορά στις πιθανές κυρώσεις για τους εμπλεκόμενους, όχι σε ποινικό επίπεδο αλλά σε αθλητικό, ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η Βαγιαδολίδ δεν κινδυνεύει μάλλον με απευθείας υποβιβασμό αλλά με αφαίρεση 4 βαθμών από την τελική βαθμολογία. Κάτι τέτοιο δεν θα της στοιχίσει τον υποβιβασμό, καθώς τερμάτισε στο +4 από την Τζιρόνα που ήταν 18η. Σχετικά με τους φερόμενους ως «πιασμένους» παίκτες, ο αθλητικός νόμος προβλέπει αποκλεισμό για 2-5 χρόνια και πρόστιμα από 3.000 ως 30.000 ευρώ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση