GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη βασιλική οικογένεια - Η συνοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε τροχαίο - Στο νοσοκομείο 83χρονη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το τέταρτο τροχαίο ατύχημα μέσα σε διάστημα επτά μηνών στο οποίο εμπλέκεται μέλος της βασιλικής οικογένειάς του Μπάκιγχαμ σημειώθηκε ...

Το τέταρτο τροχαίο ατύχημα μέσα σε διάστημα επτά μηνών στο οποίο εμπλέκεται μέλος της βασιλικής οικογένειάς του Μπάκιγχαμ σημειώθηκε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έφευγαν από το Λονδίνο προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ όταν σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα. Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα στο τροχαίο που ερευνούν οι βρετανικές Αρχές φαίνεται να εμπλέκεται μία μοτοσικλέτα της Αστυνομίας που προπορευόταν από το κομβόι και σκοπός του οδηγού της ήταν να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η 83χρονη που από τους γείτονες της κατονομάζεται ως Irene Mayor χτυπήθηκε από τη μοτοσικλέτα ή εάν έπεσε στο δρόμο.

“Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα και δίπλα της επίσης πεσμένη ήταν μία μηχανή της Αστυνομίας”, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Εκπρόσωπος του παλατιού σε επικοινωνία που είχε με τη Daily Mail ανέφερε ότι τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και η Κέιτ Μίντλεντον είναι “βαθύτατα ανήσυχοι και λυπημένοι”, ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας και πως θα ήθελαν να την επισκεφτούν όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.

“Έχει τραυματιστεί αρκετά. Προσπαθούν να την κρατήσουν σε σταθερή κατάσταση”, δήλωσε η κόρη της 83χρονης.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: “Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα, η οποία είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και ο εμπλεκόμενος υπάλληλος βοηθά στις έρευνες ως μάρτυρας”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών/ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση