GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρπαξαν από τα μαλλιά 89χρονη για να της κλέψουν χρυσή αλυσίδα από το λαιμό

Θύμα δύο γυναικών, οι οποίες δεν δίστασαν να ασκήσουν βία σε βάρος της προκειμένου να αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσ...

Θύμα δύο γυναικών, οι οποίες δεν δίστασαν να ασκήσουν βία σε βάρος της προκειμένου να αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό, έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία.

Το περιστατικό συνέβη στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε η 89χρονη, οι δύο νεαρές πήγαν στο σπίτι της και όταν εκείνη τους άνοιξε την πόρτα, την άρπαξαν από τα μαλλιά και την έσυραν μέσα στο σπίτι με τη βία.

Αφού έριξαν τη γιαγιά κάτω στο δάπεδο, τράβηξαν με δύναμη το σταυρό με τη χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό και εξαφανίστηκαν.

Παρά το σοκ, η ηλικιωμένη ενημέρωσε την αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή των δύο γυναικών, που φέρονται να είναι Ρομά.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις δυο γυναίκες στο κέντρο της πόλης και τις οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αναγνωρίστηκαν από την 89χρονη.

Πρόκειται για μια 18χρονη και μια 22χρονη, οι οποίες συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση