GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια - Εντοπίστηκε όπλο σε πλάκα πεζοδρομίου - 8 συλλήψεις για ναρκωτικά - ΦΩΤΟ

Σε οκτώ συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην πλατεία Εξαρχείω...

Σε οκτώ συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην πλατεία Εξαρχείων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ: «Την επιχείρηση πραγματοποίησε μεσημβρινές ώρες η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και την υποστήριξη δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

(550,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),

μικροποσότητα κοκαΐνης,

ναρκωτικά δισκία ECSTASY),

χαρτάκια εμποτισμένα με LSD,

(2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 200 ευρώ».

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, εντοπίστηκαν: «σε πλάκα πεζοδρομίου και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια, τα οποία θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις».

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για - κατά περίπτωση - παραβάσεις των νομοθεσιών για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης προσήχθησαν άλλα δέκα άτομα (8 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση