GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ελληνικός 93,2 με τα πλοία της γραμμής, στην Άνδρο!

Λίγες ώρες, έχουν περάσει από το ταξίδι του ραδιοφωνικού σταθμού Ελληνικός 93,2 και το μυαλό μας ακόμα ταξιδεύει, με τα πλοία της γρ...

Λίγες ώρες, έχουν περάσει από το ταξίδι του ραδιοφωνικού σταθμού Ελληνικός 93,2 και το μυαλό μας ακόμα ταξιδεύει, με τα πλοία της γραμμής, στην Άνδρο.

100 τυχεροί ακροατές, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί με τους παραγωγούς του Ελληνικού 93,2 μια πρωτόγνωρη εμπειρία παρέα με τον Κώστα Μακεδόνα.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η Έλενα Δημητράκη, ο Δημήτρης Μάρκος και ο Διονύσης Καστόρας,παρέα με συντελεστές του ραδιοφωνικού σταθμού και τους τυχερούς ακροατές, αναχωρήσαν, νωρίς το πρωί, από το λιμάνι της Ραφήνας για να ζήσουν την πιο κεφάτη εκδρομή - γιορτή του καλοκαιριού.

Κατά την άφιξη στο νησί, το ΚΤΕΛ Άνδρου, ανέλαβε, με άνεση, την μεταφορά στο γραφικό χωριό της Άνδρου, το Μπατσί. Ακολούθησαν βουτιές στα καταγάλανα νερά του νησιού, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν, με την συμμετοχή των ακροατών, τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα, με τίτλο «Άκου να δεις», σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη.

Το μεσημέρι, το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου, πρόσφερε ένα πλούσιο γεύμα από τοπικά εδέσματα, όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το ποτό του καλοκαιριού, το αυθεντικό Ούζο 12. Όλα ήταν υπέροχα και έμεναν λίγες ώρες για την πρωτότυπη “Εν Πλω” συναυλία, με τον Κώστα Μακεδόνα. Λίγο μετά την αναχώρηση του Superferry, της Golden Star Ferries, από το λιμάνι της Άνδρου, το κατάστρωμα γέμισε με τα χαμόγελα των ακροατών του Ελληνικού 93,2 και των επιβατών του πλοίου. Χορός, τραγούδι και καλοκαιρινή διάθεση, με φόντο τα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο, πλαισίωσαν την “Εν Πλω” συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα.

Όλοι μαζί, ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση