GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Ντουέιν Ντογκ Τσάπμαν - Πέθανε η γυναίκα του - ΦΩΤΟ - BINTEO

Έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η Μπεθ Τσάπμαν, σύζυγος του διάσημου κυνηγού επικηρυγμένων και τηλεπερσόνα, Ντο...

Έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η Μπεθ Τσάπμαν, σύζυγος του διάσημου κυνηγού επικηρυγμένων και τηλεπερσόνα, Ντουέιν Ντογκ Τσάπμαν, στα 51 της χρόνια.

Ο ίδιος ο Ντουέιν σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε ότι η γυναίκα του ανέβηκε τη σκάλα στον παράδεισο στις 5.32 το πρωί της Τετάρτης στη Χαβάη. Η Μπεθ είχε 4 παιδιά και 14 εγγόνια.

Το σαββατοκύριακο νοσηλευόταν και τέθηκε σε τεχνητό κώμα καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Τις τελευταίες της στιγμές στο πλευρό της έφθασαν η μητέρα της, τα παιδιά και τα εγγόνια της γνωρίζοντας ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη. Τον Μάιο το ζευγάρι γιόρτασε 13 χρόνια γάμου.

Την τελευταία εβδομάδα η Μπεθ που ήταν επίσης κυνηγός επικηρυγμένων και διάσημη τηλεπερσόνα υπέφερε από έντονους πόνους και είχε ανάγκη από παροχή οξυγόνου.

Υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση για καρκίνο του φάρυγγα το 2017. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο ο εφιάλτης επέστρεψε και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο από τον λαιμό της τον περασμένο Νοέμβριο. Τον Απρίλιο νοσηλεύτηκε καθώς είχε υγρό στους πνεύμονες και υπεβλήθη σε επέμβαση για να αποσυμφορηθεί η πίεση. Ο ίδιος ο "Ντογκ" είχε παραδεχθεί ότι θα έκανε τα πάντα για να γίνει ξανά καλά η γυναίκα του.

Το ζευγάρι έγινε διάσημο όταν έκανε τη δουλειά του τηλεριάλιτι, δηλαδή παρουσίαζε στην τηλεόραση τη στιγμή που συνελάμβανε όσους παραβίαζαν τους όρους της εγγύησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση