GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλακ άουτ σε Αργεντινή και Ουρουγουάη - Τι δήλωσε ο Μάκρι

O πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι, χαρακτήρισε πρωτοφανές το γενικό μπλακ άουτ που άφησε σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους στη Νό...

O πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι, χαρακτήρισε πρωτοφανές το γενικό μπλακ άουτ που άφησε σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους στη Νότια Αμερική χωρίς ρεύμα και υποσχέθηκε τη διενέργεια ενδελεχούς έρευνας.

Το δίκτυο της Αργεντινής «κατέρρευσε» περί τις 7 η ώρα το πρωί (14.00 ώρα Ελλάδας), αφήνοντας όλη τη χώρα χωρίς ηλεκτρικό, ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας της Αργεντινής. H κατάρρευση του δικτύου οδήγησε, επίσης, στη διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της γειτονικής Ουρουγουάης και σε τμήματα της Παραγουάης, καθώς και τη διακοπή λειτουργίας του μεγαλύτερου διυλιστηρίου της Αργεντινής.

Ο Μάκρι είπε ότι το μπλακ άουτ προκλήθηκε από αστοχία στο παράκτιο δίκτυο της χώρας, αλλά σημείωσε ότι οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν ακόμη την αιτία του προβλήματος. Η μισή Αργεντινή είχε ρεύμα νωρίς το απόγευμα, είπε ο πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση