GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσι: Δεν αγωνίζομαι όπως θα περίμενα

Η Αργεντινή προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα όπου και θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Βραζιλία. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε...

Η Αργεντινή προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα όπου και θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Βραζιλία. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι, μίλησε για το ματς με τη «σελεσάο», αλλά και για την δική του απόδοση.

Αρχικά ο 32χρονος επιθετικός είπε πως δεν παίζει όπως θα ήθελε, ωστόσο τόνισε πως το σημαντικό να κερδίζει η ομάδα. Παράλληλα, για το παιχνίδι με τη Βραζιλία ανέφερε πως οι αντίπαλοι του έχουν να αποδείξουν πράγματα αφού παίζουν μπροστά στο κοινό τους, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικούς τους παίκτες της ομάδας του Τίτε.

«Δεν βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο, δεν παίζω όπως θα περίμενα. Αλλά έτσι είναι τα ματς, δεν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις και είναι πιο πολύπλοκο για να επιτεθείς, να πάρεις τα ηνία και να ξεπεράσεις τους αντιπάλους. Υπάρχει συνωστισμός στον χώρο του κέντρου επίσης, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

«Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι το φαβορί στο Βραζιλία – Αργεντινή. Και κυρίως όταν μιλάμε για το Κόπα Αμέρικα, που όλα είναι πολύ ισορροπημένα. Παίζουν στην έδρα τους και θα βγουν για να αποδείξουν πράγματα μπροστά στον κόσμο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση