GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΟΛΕΜΟΣ» στα ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ με σεσημασμένο ΡΟΜΑ και Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ! «Θα σας γ…. κ@λόμπατσοι θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ!»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μπέττυ Γιάννα    ΚΤΕΛ Κηφισού: Καλωσήρθατε στη Ν. Καλκούτα (του 1980) Σε μια Αθήνα που γίνεται όλο και πιο ηλεκτρο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μπέττυ Γιάννα  

ΚΤΕΛ Κηφισού: Καλωσήρθατε στη Ν. Καλκούτα (του 1980)

Σε μια Αθήνα που γίνεται όλο και πιο ηλεκτρονική, τα ΚΤΕΛ Κηφισού παραμένουν τόσο τριτοκοσμικά που σε πιάνει πονοκέφαλος – αλλά κάποιος εκεί θα βρεθεί να σου κλέψει ακόμα και το ντεπόν…

Πιο συγκεκριμένα:
«Πόλεμος» ξέσπασε το Σαββάτο το μεσημέρι μεταξύ αστυνομικών της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής και έναν σεσημασμένο Ρομά για ληστείες και κλοπές, στα Κτελ Κηφισού.

Ο 32χρονος πλάσαρε κλεμμένα προιόντα (αρώματα, κινητά, φορτιστές κτλ) προς πώληση στους περαστικούς και σε ανθρώπους που περίμεναν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία προκειμένου να ταξιδέψουν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του «Alerttv» προσέγγισε έναν 55χρονο ημεδαπό και στην προσπάθειά του να του πασάρει τα κλεμμένα όρμηξε να του πάρει τα λεφτά. Και αυτό γιατί ο 55 χρονος δεν ήθελε να αγοράσει τίποτα από την πραμάτεια του σεσημασμένου Ρομά. Στην προσπάθειά του να του αρπάξει ότι χρήματα είχε πάνω του ,επιχείρησε να τον χτυπήσει με ένα γυάλινο τασάκι στο κεφάλι. Ευτυχώς μπόρεσε να αντισταθεί και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Προστρεξαντες οι αστυνομικοι βρηκαν εναν που ταίριαζε στην περιγραφη που είχε δώσει ο 55χρονος. Στη συνέχεια τον αναγνώρισε και ο παθών. Η σύλληψη όμως δεν ήταν και τόσο εύκολη για τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής αφού ο 32χρονος αντιστάθηκε σε όλη την διαδικασία, επιτέθηκε στου άνδρες της ΔΙΑΣ, χυδαιολογούσε, απειλούσε και αναστάτωσε όλο το ΚΤΕΛ Κηφισού με τους πολίτες να κοιτάζουν έντρομοι.

Εν κατακλείδι συνεληφθη και πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο Ρομά κατηγορείται για αντίσταστη, απείθεια, απόπειρα ληστείας, εξίβρυση κτλ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του «Alerttv» ο 32χρονος ουρλιαζε και έλεγε στους αστυνομικούς «Θα σας γ…. κ@λόμπατσοι θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ!»

Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα ο 32χρονος Ρομά έχει αρκετά πλούσιο φάκελο στην Ασφάλεια για κλοπές και ληστείες. Έχει περιοριστικους όρους και δίνει παρών στο Α.Τ κατοικίας του. Τη Τρίτη θα περάσει από Ανακριτή.

Και κάτι τελευταίο:


Δεν είναι μόνο ο κίνδυνος (κλοπής, σωματικής βλάβης κ.λπ.) που σε αρπάζει από τα μούτρα στον Κηφισό, ούτε η αγένεια, πράγματι, των ανθρώπων εκεί. Είναι η μυρωδιά, η μαυρίλα, η αίσθηση μιας μίζερης, παλιάς Ελλάδας που σε ψυχοπλακώνει. Να σημειώσουμε ότι η παραβατικότητα στο εν λόγω σημείο χτυπάει… κόκκινο!

Τα ΚΤΕΛ Κηφισού δεν είναι εικόνα για να δείχνουμε στους τουρίστες… εκτός κι αν συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι εδώ είναι Ελλάδα, και μερικά πράγματα δεν πρόκειται να σιάξουν ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση