GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη - Μία τραυματίας

Μια 72χρονη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 40χρονος στην οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χθες βράδυ. Η...

Μια 72χρονη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 40χρονος στην οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χθες βράδυ.

Η γυναίκα, υπήκοος Ισραήλ, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο χειριστής του ηλεκτρικού πατινιού, υπήκοος Ρωσίας, κατέθεσε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης που διερευνούν το συμβάν.

Πρόκειται για το δεύτερο επισήμως καταγεγραμμένο τροχαίο που σημειώνεται στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο εμπλέκεται ηλεκτρικό πατίνι. Είχε προηγηθεί στα μέσα του περασμένου Μαρτίου τροχαίο κατά το οποίο 16χρονος χειριστής ηλεκτρικού πατινιού συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να τραυματιστεί.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το συγκεκριμένο συμβάν, και με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πολίτης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της πόλης, παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα από εισαγγελέα για να διερευνηθεί το νομοθετικό πλαίσιο υπό το οποίο κυκλοφορούν τα πατίνια και εάν παραβιάζονται διατάξεις του ΚΟΚ.

Δείτε το βίντεο από το thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση