GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Αναγνωστόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο βετεράνος βουλευτής (εκλεγμένος με ΕΡΕ και ΝΔ), Νίκος Αναγνωστόπουλος, όπως γνωστοποίησε το κόμμα της αξιω...

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο βετεράνος βουλευτής (εκλεγμένος με ΕΡΕ και ΝΔ), Νίκος Αναγνωστόπουλος, όπως γνωστοποίησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος είχε εκλεγεί επτά φορές βουλευτής και μάλιστα το 1974 είχε αναδειχτεί πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα.

Πριν μερικά χρόνια είχε προκαλέσει αίσθηση η δήλωσή του ότι ήθελε να δωρίσει όλη την περιουσία του στο Ελληνικό Δημόσιο, που τότε ξεπερνούσε τα 10 εκατ. ευρώ.

Υπήρξε επί σειράς ετών πρωταθλητής στίβου, ενώ κέρδισε 23 διεθνείς διακρίσεις ως μελετητής μεγάλων έργων.

Σε ανακοίνωση, η ΝΔ αναφέρει: “Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Νίκο Αναγνωστόπουλο. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην εκλογική του Περιφέρεια, την Α’ Αθηνών, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα στον άνθρωπο που είχε ανάγκη. Ξεχωριστό ήταν το έργο του ως πολιτικός μηχανικός για το οποίο απέσπασε πολλές διεθνείς διακρίσεις. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας. Για τον θάνατό του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη”.

Με πληροφορίες από ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση