GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισέβαλε με όπλο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη

36χρονος στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη, μπήκε κρατώντας όπλο στο ξενοδοχείο που δουλεύει και απείλησε γυναίκα συνάδελφό του....

36χρονος στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη, μπήκε κρατώντας όπλο στο ξενοδοχείο που δουλεύει και απείλησε γυναίκα συνάδελφό του.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο ξενοδοχείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου. Ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορμή για το... ξέσπασμα ήταν τα πειράγματα που δεχόταν ο αλλοδαπός με αφορμή μία προσωπική του σχέση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση