GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στιγμές τρόμου σε πτήση - Αεροπλάνο γέμισε ομίχλη - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της American Airlines, όταν η καμπίνα γέμισε από καπνούς. Το σχετικό βίντεο όπου η καμπίνα ...

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της American Airlines, όταν η καμπίνα γέμισε από καπνούς.

Το σχετικό βίντεο όπου η καμπίνα επιβατών αεροσκάφους της American Airlines είναι γεμάτη ομίχλη και οι επιβάτες έντρομοι να αγωνιούν για το τί συμβαίνει έγινε viral.

Το βίντεο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας δικηγόρος από την Φλόριντα, ο Jason Kral, 35 ετών, αφού πρώτα η πτήση αυτή από το Μαϊάμι προς την Λιβερία της Κόστα Ρίκα, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Νικαράγουα καθώς στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης στο αεροδρόμιο Daniel Oduber Quirós της Λιβερίας υπήρχαν κάποια προβλήματα.

Αλλά μετά την προσγείωσή του, η καμπίνα γέμισε ομίχλη με τους επιβάτες να μην μπορούν να δουν κυριολεκτικώς ούτε τη μύτη τους.

Το φαινόμενο της νέφωσης προκαλείται όταν ο κλιματιζόμενος αέρας μέσα στο αεροπλάνο εκτίθεται στον ζεστό και υγρό αέρα έξω και είναι πιθανό το πλήρωμα καμπίνας να άνοιξε τις πόρτες του αεροσκάφους ενώ περίμεναν να επιστρέψουν στο Μαϊάμι.

Εκπρόσωπος της American Airlines δήλωσε: «Αυτό συνέβη εξαιτίας της διαφοράς της θερμοκρασίας, αλλά δεν είναι καπνός, είναι αρκετά φυσιολογικό. Η πτήση στις 8 Ιουνίου από το Μαϊάμι προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιβερίας, τελικά άλλαξε κατεύθυνση προς τη Μαναγουά της Νικαράγουα, καθώς το αεροδρόμιο της Λιβερίας έκλεισε».

Επιβάτης της πτήσης δήλωσε στην DailyMail.com ότι «ο κυβερνήτης αστειεύτηκε ότι η ατμόσφαιρα θυμίζει κάτι από Χαλοοόυιν. Έχουμε ένα μωρό μόλις 11 μηνών και ένα παιδί 4 ετών, στεκόμουν από πάνω τους και δεν μπορούσα καν τα δω. Ήταν απίστευτο.»

Και το χειρότερο ήταν ότι, όπως δήλωσε, οι επιβάτες έπρεπε να μείνουν στην γεμάτη ομίχλη καμπίνα για 3 ώρες πριν φύγει πάλι το αεροσκάφος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση