GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία - Πατέρας και κόρη πνίγηκαν αγκαλιασμένοι προσπαθώντας να περάσουν από το Μεξικό στις ΗΠΑ - Προσοχή ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου με τις σορούς ενός πατέρα και της κόρης του οι οποίοι πνίγηκαν ...

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου με τις σορούς ενός πατέρα και της κόρης του οι οποίοι πνίγηκαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την φτώχεια και να ζήσουν μία καλύτερη ζωή στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Guardian, τα θύματα της μεταναστευτικής κρίσης είναι ο 26χρονος Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ και η μόλις 23 μηνών κόρη του Άντζι Βαλέρια Μαρτίνεζ. Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα πατέρας και κόρη φαίνεται ότι πνίγηκαν στον ποταμό Ρίο Γκράντε την Κυριακή καθώς παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρεύματα στην προσπάθειά τους να αφήσουν του Ελ Σαλβαδόρ και να περάσουν τα σύνορα για να πάνε στις ΗΠΑ. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν τη Δευτέρα κοντά στην πόλη Ματαμόρος, απέναντι από το Μπράουνσβιλ του Τέξας.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία οι δυο τους είναι νεκροί με το πρόσωπο τους στο νερό ενώ το κοριτσάκι έχει ακόμα περασμένο το χεράκι του στον λαιμό του πατέρα του. Ο 26χρονος πιθανόν να είχε βάλει το κοριτσάκι του μέσα από τη μπλούζα του για να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Η 21χρονη σύζυγος του Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ και μητέρα της Άντζι Βαλέρια παρακολουθούσε ανήμπορη να βοηθήσει την οικογένεια της να πνίγεται.

“Πέρασε πρώτα με το μικρό κορίτσι και την άφησε στην πλευρά των ΗΠΑ. Μετά, γύρισε να πάρει τη σύζυγό του αλλά το παιδί έπεσε ξανά στο νερό ακολουθώντας τον. Όταν πήγε να τη σώσει, το ρεύμα τους παρέσυρε και τους δυο”, είπε δημοσιογράφος της εφημερίδας La Jornada μιλώντας στον Guardian.

Η νέα τραγωδία ξυπνά μνήμες από την υπόθεση του Αϊλάν Κουρντί, του 3χρονου αγοριού από τη Συρία που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στο Αιγαίο.

Πηγή πληροφοριών: Guardian, Daily Mail

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Julia Le Duc/AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση