GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση με Κατρούγκαλο: Καταδικάζουμε απερίφραστα την τουρκική επιθετικότητα

“Το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ, την παρουσία του τουρκικού γεωτρύπαν...

“Το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ, την παρουσία του τουρκικού γεωτρύπανου μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ” υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αναφερόμενος στη συνάντηση με τον κ. Κατρούγκαλο, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ότι “ζητήσαμε και είχαμε μία αναλυτική ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών” και πρόσθεσε: “βεβαίως εκφράσαμε και την αντίθεσή μας στην κυβερνητική πολιτική συνολικά απέναντι στα μεγάλα, στα μείζονα αυτά προβλήματα, που αφορούν την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο, γενικότερα την περιοχή μας”.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας “και φυσικά, εδώ, ξεχωριστή σημασία έχει το ζήτημα της εμπλοκής της χώρας μας στους ανταγωνισμούς, στις αντιθέσεις, στους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς. Και βέβαια επισημάναμε ότι ασφάλεια και ειρήνη δεν εξασφαλίζουν στον ελληνικό και κυπριακό λαό, στους λαούς όλης της περιοχής, η παρουσία του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και η συμμετοχή μας σε αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς”.

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΏΣ ΣκορπιοΣυριζαίοι (ΣΣ/SS)!

    ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΔΕΝ ΚΑΤΡΟΥΓΛΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΡΑΓΙΑΔΟΚΑΤΡΟΥΓΛΑΛΙΑΖΟΥΜΕ!

    Ποιός ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ; ΘΈΛΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση