GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιέζει για Ολυμπιακό ο Ματέο Γκαρσία

Τον Ολυμπιακό από τον Άρη προτιμά ο Ματέο Γκαρσία και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, όπως υποστηρίζουν δημοσ...

Τον Ολυμπιακό από τον Άρη προτιμά ο Ματέο Γκαρσία και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Αργεντινός εξτρέμ πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό φέρεται να μελετούν την περίπτωσή του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει οριστικά για το αν θα κινηθούν για την απόκτησή του, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ήταν αρνητικός στην απόκτηση ενός παίκτη για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ωστόσο, μια τέτοια κίνηση δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς αναζητούν επιθετικό για το βασικό σχήμα της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως ενδεχόμενη κίνηση για τον Γκαρσία θα αργήσει.

Από την πλευρά του, ο 22χρονος εξτρέμ εμφανίζεται έτοιμος να πιέσει τη Λας Πάλμας, προκειμένου να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες, εφόσον τελικά κατατεθεί πρόταση.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση