GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Βενιζέλο - Μόνο ο Γρηγοράκος στα έδρανα του ΚΙΝΑΛ - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου παρακολούθησε από τα έδρανα της Βουλής ο βουλευτής του Κ...

Την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου παρακολούθησε από τα έδρανα της Βουλής ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Την ώρα που όλοι οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ είχαν αποχωρήσει από την Ολομέλεια, ο στενός φίλος και συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, παρέμεινε στην αίθουσα για να ακούσει τον πρώην υπουργό.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χειροκρότησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γρηγοράκος έχει πει πολλές φορές ότι για εκείνον «οι φιλίες παραμένουν αδιαπραγμάτευτες».

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χειροκρότησαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην Ολομέλεια, ενώ ο ίδιος εξερχόμενος της αίθουσας τους χαιρέτησε έναν- έναν δια χειραψίας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση