GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Η δήλωση της κ. Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου

“Η δήλωση της κ. Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας”, αναφέρεται σε ανα...

“Η δήλωση της κ. Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ”, σημειώνεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει:

“Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της ΝΔ. Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση