GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρωτάς: Μην βιαστείτε να νεκρολογήσετε το "Ποτάμι" - ΒΙΝΤΕΟ

''Αντίο''είπε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Μαυρωτάς κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια για το Νομοσχέδιο τ...

''Αντίο''είπε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Μαυρωτάς κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια για το Νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Ο κ. Μαυρωτάς αποχαιρέτησε το Κοινοβούλιο ευχαριστώντας τους εργαζόμενους στη Βουλή, τους συνεργάτες, αλλά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Επειδή είναι η τελευταία μου ομιλία και θα ήθελα να ευχαριστήσω, να ευχαριστήσω τους συναδέλφους βουλευτές όλων των κομμάτων για τη συνεργασία τους μέσα από γόνιμες αντιπαραθέσεις, το πάντα πρόθυμο προσωπικό της Βουλής, τους συνεργάτες μου και το Ποτάμι. Ευχαριστώ και τον Σταύρο που μου άνοιξε την πόρτα για το ταξίδι που δεν τελειώνει εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Η πορεία του Ποταμιού στη Βουλή μου θύμισε λίγο τα παιδικά μου χρόνια που με ρωτούσαν τι ομάδα είσαι; Πανιώνιος, τους απαντούσα. Και μετά με ρωτούσαν και από τις μεγάλες; Το Ποτάμι αρνιόταν να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση…Το Ποτάμι μην βιαστείτε να το νεκρολογήσετε. Μπορεί να μην είναι παρόν στην επόμενη Βουλή θα είναι όμως παρόν στην πολιτική σκηνή γιατί σε μία μεταβατική και ρευστή περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, χρειάζεται ο γόνιμος, συνθετικός, ορθολογικός λόγος του. Και επειδή οι καλοί δεν χάνονται, το Ποτάμι δεν θα χαθεί. Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά ξανά προς τα εμπρός θα τραβήξει…», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση