GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη η συζήτηση στη Βουλή για τους νέους Ποινικούς Κώδικες - Επιφυλάξεις από τη ΝΔ

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνει ξανά η Βουλή, η οποία μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ψη...

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνει ξανά η Βουλή, η οποία μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ψηφίσει τους νέους Ποινικούς Κώδικες.

Οι νέοι Κώδικες κατατέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το μεσημέρι της Τετάρτης η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής θα καθορίσει τον προγραμματισμό.

Όλα δείχνουν ότι οι νέοι Κώδικες θα εισαχθούν προς επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή την Τετάρτη, ενώ η ψήφισή τους στην Ολομέλεια προσδιορίζεται χρονικά για την προσεχή Πέμπτη.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας διέψευδαν πως υπάρχει συναίνεση για την ψήφιση των Κωδίκων, επισημαίνοντας ότι πρώτα θα πρέπει να δουν το τελικό κείμενο.

Την ίδια ώρα αβέβαιη είναι η τύχη του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες.

Παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η κυβέρνηση φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις για την ψήφισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση