GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακρόν σε Τσίπρα: Αν θέλεις σου στέλνω φρεγάτες για περιπολίες στη Μεσόγειο

Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος που φέρεται να είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη Σύνοδο Κορυφής, που εξέτασε ...

Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος που φέρεται να είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη Σύνοδο Κορυφής, που εξέτασε τη λήψη μέτρων κατά της Τουρκίας για τις προκλήσεις της στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται να είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό: “Εγώ Αλέξη δεν έχω αντίρρηση. Ακόμα κι αν μου ζητήσεις φρεγάτες να έρθουν να περιπολούν την περιοχή, θα το κάνω. Αλλά πρέπει όλοι να το γνωρίζουν ότι θα αποφασίσουμε κυρώσεις και πρέπει αφού το αποφασίσουμε να το υλοποιούμε’.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον κ. Μακρόν: “Αν δεν αποφασίζουμε κυρώσεις όταν παραβιάζεται η κυριαρχία ενός κράτους μέλους μας, δηλαδή η Ευρωπαϊκή κυριαρχία, πότε θα αποφασίζουμε; Μόνο για την Ουκρανία, τη Βενεζουέλα και το Ιράν;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση