GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού βιντεοσκοπούν επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο με εν ψυχρώ δολοφονίες στο Κορυδαλλό, τα κελιά σουίτες, τις «σέλφι» στα γραφεία των σωφρον...

Μετά την παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο με εν ψυχρώ δολοφονίες στο Κορυδαλλό, τα κελιά σουίτες, τις «σέλφι» στα γραφεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων και τα πάρτι, ένα ακόμα δείγμα της κατάστασης έρχεται στην επικαιρότητα.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το vima.gr, oι κρατούμενοι, κατέγραψαν με χαρακτηριστική άνεση, επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές, ενώ γελούσαν με τις ενέργειες των ένστολων.

Στο βίντεο φαίνονται αλλοδαποί κρατούμενοι-κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής- που κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών κλπ, να βιντεοσκοπούν τις κινήσεις ομάδας αστυνομικών που προχωρούσαν σε ελέγχους, ύστερα από αιματηρό περιστατικό στην Β΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Η βιντεοσκόπηση μέσα από τα κελιά έγινε με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση