GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Φράνκο Τζεφιρέλι - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία για τον θρυλικό Φράνκο Τζεφιρέλι που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε...

Στον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία για τον θρυλικό Φράνκο Τζεφιρέλι που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το "παρών" για να πουν το τελευταίο "αντίο" στον "μαέστρο".

Ο δήμαρχος της πόλης Ντάριο Ναρντέλα τόνισε πως "ο Μαέστρο Τζεφιρέλι δεν είναι μόνο ένας καλλιτέχνης αλλά μια ιδιοφυΐα. Εκπροσώπησε τη Φλωρεντία στον κόσμο, αλλά και τον κόσμο στη Φλωρεντία. Αγαπούσε την πόλη αυτή".

Σχεδόν 1.500 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στον εμβληματικό Καθεδρικό Ναό, ενώ χιλιάδες κόσμου ήταν περιμετρικά συγκεντρωμένοι στο φημισμένο μνημείο.

Παρόντες ήταν οι δύο γιοι του Λουτσιάνο και Πίπο, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες, καθώς και ο υπουργός Πολιτισμού Αλμπέρτο Μπονισόλι.

Το φέρετρο του Τζεφιρέλι είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Παλάτσο Βέκιο όπου στεγάζεται το δημαρχείο της γενέτειράς του Φλωρεντίας.

Ο σκηνοθέτης ετάφη μέσα στο οικογενειακό παρεκκλήσι του κοιμητηρίου των Αγίων Θυρών της Φλωρεντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση